Over mij

Stoffenhuis Stouten

Ik ben Liesbeth Stouten, zelfstandig secretaresse, creatieveling en moeder van drie enthousiaste kinderen.

De webwinkel is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby en interesse. Bij gebrek aan leuke stoffen in de omgeving besloot ik  zelf stoffen in te kopen en te verkopen. Na mijn opleiding online marketing en communicatie leek het mij leuk een eigen website te bouwen. Uit deze twee interesses is Stoffenhuis Stouten geboren!

Naast deze leuke webwinkel ben ik ook beschikbaar voor tijdelijke of flexibele ondersteuning secretariële ondersteuning (op afstand). Ik heb al ruim 20 jaar ervaring op dit dynamische vakgebied.

In mijn webwinkeltje heb ik vrolijke stofjes en fournituren voor u geselecteerd. Wilt u een stof bestellen die er niet bij staat, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Ik streef ernaar om alle bestellingen binnen 1 – 2 werkdagen te versturen (met uitzondering van feestdagen en het weekend).

Ik hoop jullie enthousiast te maken om lekker creatief aan de slag te gaan!

Neem een kijkje in de winkel.

Deelname Terdege fair augustus 2019.

Deelname Terdege fair augustus 2019

Afgelopen augustus stond ik met mijn stofjes 4 dagen op de Terdege zomerfair in Barneveld. Met speciale dank aan de hulptroepen, die ook tijdens de regenbuien, gewoon bleven lachen. Mocht u mij hebben gemist, geen nood. De stofjes zijn gewoon online verkrijgbaar!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand